3 seriale de așteptat în aceasta toamnă

Toamna se numără serialele. Sau, după caz, sezoanele lor. Producătorii s-au uitat pe audiențe, pe cronici, pe bugete, și au decis. Dacă pentru seriale precum Westworld, The Handmaid's Tale sau 13 Reasons Why fanii mai au de așteptat până în 2018, altele sunt finalizate și deja programate. 

Narcos, (Netflix, sezonul 3)

Al doilea sezon din Narcos s-a terminat en fanfare cu împușcarea legendarului șef al cartelului Medellín, Pablo Escobar. Prin urmare Wagner Moura, actorul brazilian care a învățat limba spaniolă special pentru acest rol, a ieșit din scenă. După cum s-a văzut din finalul sezonului doi și din trailerul pentru sezonul trei, rămâne în cărți Pedro Pascal, cel care-l joacă pe agentul Javier Peña. A treia parte din Narcos detaliază ascensiunea Cartelului Cali, care, la apogeul său, era văzut ca o adevărată corporație în domeniul traficului de droguri. Spre deosebire de Cartelul Medellín, cel din Cali a fost mult mai bine organizat, cu protecție asigurată de grupări paramilitare și cu un aparat de informatori și colaboratori care i-a adus supranumele de KGB Cali. În timp ce Escobar s-a construit pe sine ca un lider anti-sistem, șefii din Cali au lucrat tot timpul din intriorul sistemului, de aici și amploarea business-ului lor. Sezonul 3 din Narcos va avea premiera pe 1 septembrie.

În paralel, Netflix, în colaborare cu rețeaua de cablu de limbă spaniolă Univision, va da drumul, tot în septembrie, sezonului doi din El Chapo, biografia romanțată a lui Joaquín "El Chapo" Guzmán, celebrul șef al cartelului mexican Sinaloa.

Stranger Things, (Netflix, sezonul 2)

Când frații Matt și Ross Duffer au creat primul sezon din Stranger Things în 2016 pentru Netflix, puțini se așteptau la succesul de critică și de public care a urmat. Într-un mic orașel din America anilor ”80, frații Duffer reușesc să creeze o atmosferă aparte, în care imaginația neînfrânată a copilăriei și paranoia Răzbiului Rece aflat pe atunci la apogeu dau naștere unei lumi în care elementul antastic face parte din textura vieții de zi cu zi. Lăudat pentru poveste, imagine, ritm și soundtrack, Stranger Things a reușit să fie mai mult decât un omagiu adus literaturii lui Stephen King și cinemaului unora ca Steven Spielberg și George Lucas. Astfel că al doilea sezon din Stranger Things, care va avea 9 episoade, va debuta în această toamnă, pe 27 octombrie.

 The Deuce, (HBO, sezonul 1)

HBO a mai încercat genul dramă-istorică, cu Vinyl, o cronică a industriei muzicale din anii ”70. Produs de Martin Scorsese și Mick Jagger printre mulți alții, Vinyl  s-a oprit însă după primul sezon din cauza audiențelor sub așteptări.

Cu Deuce cei de la HBO rămân în zona istoriei recente, dar schimbă registrul. Creatorul și scenaristul serialului The Wire, David Simon, și actorul James Franco sunt capete de afiș în echipa HBO care va  lansa în această toamnă The Deuce, o cronică a New York-ului interlop din anii ”70.  În dublă ipostază, James Franco joacă rolul unor gemeni implicați în industrie. În plus, Maggie Gyllenhaal apare în postura unei unei prostituate devenite antreprenoare în industria pornografică a anilor ”70.

The Deuce are premiera pe 10 septembrie.

 

Surse Photo: Netflix

 

 

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL