Povești despre savoare: Ingrediente Star și Sortimente Staro

Staropramen e o poveste. O poveste despre Ingrediente Star care fac Staropramen o bere deosebită:curajulexcelențagustulperseverența și pasiunea. Vei regăsi Ingredientele Star în fiecare dintre cele patru sortimente Staropramen (Blondă, Nefiltrat, Dark și Granat). Gustă o Staropramen Blondă și vei simți imediat pasiunea pusă de către berarii cehi în fabricarea acestei beri, cu un gust și un nume autentice.


Ai încercat Staropramen Granat? Atunci ai cunoscut și excelența berarilor din spatele său și ai făcut cunoștință cu ingredientul lor secret.

Staropramen Nefiltrat este o bere cu adevărat specială. Nu doar pentru gustul ei deosebit, ci și pentru povestea din spatele ei. O poveste despre curaj, scrisă de berarii cehi și auzită într-un bar.

Trebuie să știi că nu te-ai fi putut bucura de un Staropramen Dark fără perseverența tuturor celor care au contribuit la evoluția berii noastre. Ei au dus numele Staropramen mai departe. Și așa ai auzit și tu de el.

În cele din urmă, gustul este cel care reunește toate cele 4 sortimente Staropramen. Află-i povestea și pune lângă preparatele tale preferate un Staropramen potrivit.




 
Acest articol are 3 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Elena Tilea
Imi place berea neagra !
Dana Florentina Saileanu
Imi place Staropramen , o multime de gusturi .
Arabela Saileanu
Am sa consum mai multa bere in preparatele mele culinare .