#17 GRAND FINALE playlist - alegerea artiștilor

Și-a mai trecut un an și-am avut cu toții parte unii de alții, cu vrute și nevrute, plăcute și neplăcute, auzite și ne-mai-auzite. Reține asta: ne-mai-auzite. Pentru că “treaba” mea aici a fost să creez punți între muzicieni și tine, cititorule de oameni&gusturi, finalul anului nu putea fi altfel marcat decât printr-un playlist. Până aici nimic nou.

Elementul excepțional constă în faptul că de data asta am rugat artiștii să iasă din matca sonoră obișnuită și să treacă pentru o noapte, acea noapte(!), la muzica clasică (zisă și muzica mare) în așa fel încât, ascultând rezultatul, să ieșim cu toții din 2017 în stil grandios.

Astfel, #17 artiști pe care i-am ascultat, cu care am interacționat, colaborat sau despre care am scris de-a lungul timpului au creat împreună acest #17 GRAND FINALE playlist, alcătuit din compoziții clasice / simfonice, de ascultat în noaptea dintre ani. Ziceam “ne-mai-auzite”, nu?

Ascultat integral, playlist-ul durează câteva ore bune. Ascultat integral, playlist-ul te trece prin toată sfera de emoții umane. Ascultat integral, playlist-ul îți va încheia anul cum nimic altceva n-o va putea face...  ziceam “ne-mai-auzite”, nu?!

PS: Track-ul cu numărul #18, sămânța pentru anul ce va veni, e alegerea mea și modul meu de a le mulțumi artiștilor pentru creații, concerte și interviuri; de a-ți mulțumi ție, cititorule, pentru răbdare și interes; de a mulțumi tuturor celor implicați în platforma oameni&gusturi; de a aduce tuturor recunoștință pentru trecut și curaj pentru viitor. 

#17 GRAND FINALE playlist

Luiza Zan

Doru Trăscău - The Mono Jacks

Robin Proca - Robin & The Backstabbers

AC-leonte

Andi Petreanu - YellLow

Mihai Iordache

Roxana Niculae - We Singing Colors

Dan Byron

Sebastian Burneci - Bucharest Jazz Orchestra

Jurjak

!Pentru Jurjak, Pink Floyd intră în categoria muzică clasică. Poți să-l contrazici?!

Daniel “Rocca” Stoicea - Firma

Helen

Paul Manolescu - Eyedrops

Oigăn - Moon Museum | Robin & The Backstabbers  

Lucia

Mihnea Blidariu - Luna Amară

Simona Strungaru - Simona Strungaru Symphonics | Diosa

#18 - Delia Panait 

La mulți ani, 2018!

 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Florentina Isabela Saileanu
La multi ani 2019 ! cu ce ne aduce nou in muzica .