Orașul ne găzduiește, ne inspiră și ne formează. Pe toți, consumatori de cultură și creatori de cultură, deopotrivă. De aceea, Staropramen a pus bazele unui univers de substanță, din care să ne putem hrăni și în care să ne putem găsi locul cu adevărat: o poveste urbană cu și despre noi & alegerile noastre asumate. Una în care arta și artiștii sunt aduși mai aproape de publicul lor și în care actul cultural e descoperit, trăit și documentat cu mult înainte de a se înălța oficial cortina.

CE VEI DESCOPERI & VEI TRĂI AICI?

Construit pe 3 niveluri de experiență culturală: DE VĂZUT - film, foto, teatru, dans, artă, DE ASCULTAT - muzică, DE GUSTAT - culinar, acest www poate fi considerat o cale de acces către oameni, locuri, proiecte și evenimente de valoare.
Toate domeniile acoperite de platformă au curatori talentați & dedicați și artiști susținători, care au decis să-și unească forțele în slujba actului cultural.
Pe acesta din urmă îl vom pune sub lupă și-l vom dezvălui aici, prin producții proprii - editoriale, audio-foto-video & culinare - și parteneriate.

povestea berii care a cerut mai mult de la gust

Staropramen este o bere pragheză, creată folosind cele mai bune ingrediente. Încă din 1869, când a fost fondată, aceasta surprinde și întreține spiritul orașului.
În ultimii ani, Staropramen și-a arătat dragostea și susținerea pentru cultură, prin numeroase parteneriate încheiate cu evenimente și instituții culturale. O listă care crește de la an la an.

Așa se face că, pe oamenisigusturi.ro, vei descoperi și lucrurile pe care e musai să le știi despre unele dintre cele mai importante evenimente din marile orașe ale țării.

Experiențele se trăiesc la