Flavour Makers ep. 3 – Chilli con Carne by Chef Marius Mureșan

Aventura lui Chef Foa continuă și în acest episod Flavour Makers unde, alături de maeștrii gustului, descoperi și tu rețete delicioase care merg perfect cu gustul Staropramen.

De data aceasta Chef Foa se află în vestul țării și, chiar dacă este înnorat, în acest episod ”plouă” cu delicii culinare.

Chilli con carne & con Staropramen Blondă

În această vizită culinară, Chef Foa ne-a ajutat să îl cunoaștem pe Marius Mureșan, alături de care am aflat cum se prepară chilli con carne într-o bucătărie fusion. Acest preparat îți dă libertatea să te joci cu ingredientele și gusturile și să ți-l potrivești numai bine cât să meargă cu o Staropramen Blondă.

Și pentru că tot vorbeam de joacă, iată cam ce poți pune împreună cu amestecul tocat de vită și porc ca să-ți iasă un chilli con carne delicios: ceapă trasă în unt, două tipuri de fasole, porumb dulce, chilli și... ciocolată cu 80% cacao, care va da amestecului nu numai un gust inedit, ci și o textură lucioasă interesantă.

Ca decor, poți folosi germeni de ridiche, puțin pătrunjel și niște ardei iuți puși un pic pe grătar. La final, nu uita să desfaci și o sticlă de Staropramen Blondă ca să te asiguri că te poți bucura de gustul desăvârșit al unui preparat fusion.

Marius Mureșan, Fusion Chef cu imaginația la purtător

Marius deține ”Home Garden”, un food truck unde experimentează cu diverse ingrediente în combinații inedite. Marius a descoperit pasiunea pentru gătit încă din liceu, așa că a urmat cursurile de alimentație publică unde și-a format baza de cunoștințe necesare pentru a putea profesa.

Îi place să gătească - și să și mănânce – carne de vită, porc și fructe de mare, iar printre ingredientele sale favorite se numără usturoiul, chilli și pudra de ciuperci. Se simte împlinit de fiecare dată când e în bucătărie, pentru că aceasta îi dă șansa să-și pună imaginația în practică și să creeze lucruri frumoase pe care apoi să le ofere altora.

Descoperă-l pe Marius și preparatul pe care el ți-l propune, urmărind episodul 3 din Flavour Makers by Staropramen!

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL