Flavour Makers Ep. 1: Taco by Chef Alex Rada

Ești foodie, gurmand sau pur și simplu pofticios? Staropramen și Chef Foa te invită acum într-o vizită ‘’de lucru’’ la Flavour Makers, maeștrii gustului Street Food Festival.

În cadrul unui serial cu 10 episoade, vei putea descoperi rețete delicioase care merg perfect cu un Staropramen, plus poveștile celor care le gătesc.

Staropramen Blondă + Taco = DELICIU

Chef Foa ne-a ajutat să descoperim secretele unui taco delicios preparat de Chef Alex Rada special pentru o Staropramen Blondă. Gustul amărui și răcoritor al berii blonde se împletește perfect cu gustul condimentat al unui taco. Încearcă și tu ca să te convingi!

Și dacă tot vorbim de condimentat, am aflat că pentru asezonarea cărnii de vită se folosește un mix de 10 ingrediente, printre care și paprika și usturoi. Odată ce ai terminat de făcut carnea, e foarte ușor să obții preparatul final.

Tot ce trebuie să faci este să montezi carnea pe un taco hard-shell (crocant) preparat din făină de porumb și peste ea să pui: smântână (ca să mai tai din iuțeala cărnii), salată, salsa proaspătă, puțină brânză cheddar și, pentru pofticioși, un adaos de sos de brânză cheddar. Poftă bună!

Alex Rada, Chef-ul Călător prin lume

Alex a plecat din Râmnicul Vâlcea în urmă cu 5 ani, lăsând în urmă gusturile copilăriei. A deprins primele mari secrete culinare în SUA, lucrând la un restaurant de sea food și învățând meserie de la o bucătăreasă din Peru. Și-a continuat apoi călătoriile și a făcut o adevărată pasiune pentru mâncarea asiatică. În prezent, inovează permanent și truck-ul pe care îl deține îți aduce mâncare de inspirație mexicană.

Află povestea completă și vezi rețeta de Taco, în primul episod al aventurii Flavour Makers by Staropramen.

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL