În căutarea celor mai gustoase preparate de la Street Food Festival, Chef Foa a dat peste un sandwich deosebit, făcut cu grijă de un chef plecat din Chicago și aterizat în Cluj-Napoca.
Porchetta Sandwich, preparat de Chef Will
La food truck-ul Chef Off The Grid se asamblează un sandwich unic – Porchetta Sandwich. Ingredientul principal al acestui preparat – carnea de porc – este ținută într-un amestec de condimente timp mai mult de 24 de ore înainte de a fi gătită. Astfel, ea devine zemoasă în interior și foarte crispy la exterior.
O experiență culinară unică se conturează și prin băutura aleasă alături de felul de mâncare. Astfel, un Porchetta Sandwich se completează cu o bere pe măsură – Staropramen Dark. Malțul caramelizat conferă berii note aromatice de cafea rece și ciocolată.
Acestea se potrivesc perfect cu gustul cărnii de porc preparată de Chef Will.
Alături de carne, se adaugă salată de varză roșie și un sos special. Totul intră într-o ciabatta rumenită la grătar și se severște la food truck-ul Chef Off The Grid.
Chef Will, de la Chicago la Cluj-Napoca, cu grijă
Chef William Cunneen și-a cunoscut soția în Chicago iar puțin mai târziu s-a mutat în oraș ei natal –Cluj-Napoca. Am aflat de la el că nu acesta este singurul motiv care l-a făcut să aleagă Clujul, ci și potențialul pe care îl are acest oraș în domeniul gastronomic.
Grija este cea care face diferența pentru Will. Este nevoie de răbdare și efort pentru a ajunge la rezultatul dorit. Iar motto-ul lui Chef Will merită dat mai departe: It has to be about passion!
De vrei să-ți faci și tu vocea auzită, te invităm să te Conectezi cu Facebook