Faces of #Anonimul13 (II)

Emanuel Pârvu, Paula, Irina, Tudor Giurgiu, Florin, Gregoire, Ludmila, Ozana Oancea, Mădălina: doar câțiva dintre oamenii de care mă bucur tare că m-am tot lovit la prima mea participare la Festivalul Internațional de Film Independent Anonimul.

Emanuel Pârvu e-un om cu totul deosebit. E actor, scenarist, regizor, profesor și, înainte de toate, o minte sclipitoare. A regizat timp de mai multe sezoane una dintre cele mai vizionate emisiuni TV de la noi din țară, a transpus scrieri din scurtmetraj, în lungmetraj și apoi în piese de teatru și pune în continuare la cale lucruri de care cu siguranță vom auzi.

Întrebarea „Mai vii și anul viitor?” nu poate avea decât un singur răspuns pentru Irina: „DA!”.

Paula crede despre festival că e de-a dreptul minunat. Era într-una dintre zilele cu vreme mai puțin de partea spectatorilor, dar asta n-avea să strice nici măcar puțin din farmecul Anonimul 13.

Tudor Giurgiu s-a aflat seară de seară printre iubitorii de film, urmărind filmele proiectate pe ecranul de sub cerul plin de stele.

Florin, jurnalist și fotograf. Coleg de breaslă, aflat la Anonimul din pasiune, dar și cu o misiune.

Gregoire a muncit timp de 2 ani pentru filmul pe care l-a realizat în Afghanistan și în alte zone de conflict, din poziția de asistent regie. Este mândru de rezultat și bucuros că are șansa să proiecteze filmul la festivaluri ca Anonimul.

Ludmila (dreapta) a fost curatorul filmelor de scurt și lungmetraj intrate în competiția Anonimul.

Actrița Ozana Oancea (Visul lui Adalbert, Captivi de Crăciun, Felicia înainte de toate), înainte de proiecția filmelor din a doua seară.

Mădălina e una dintre persoanele care fac Anonimul posibil an de an. Am fotografiat-o în penultima seară, chiar înainte de proiecția filmului „Câini”, în regia lui Bogdan Mirică.

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL