Ep.2: Carla Szabo față-n față cu Iulian Tănase

Bere, Muzici & Povești este o producție video, realizată împreună cu prietenii de la Cărturești Carusel. Dacă nu știți la ce ne referim, înseamnă că nu ați trecut pe acolo încă și trebuie să o faceți! Promitem că veți găsi, în clădirea istorică de pe strada Lipscani, numărul 55, o librărie ca nicio altă librărie, spațiu de lectură, socializare și explorare artistică. Chiar acolo (și aici), vom pune față în față, o dată pe lună, formatori de opinie, artiști și oameni de cultură, pentru a afla cât mai multe despre alegeri, noi și vechi, posibile și imposibile, despre ce este (sau poate fi mai) bine, despre ce ne reprezintă, ne alarmează, ne crește și ne motivează.

ÎN EPISODUL 2 DIN SERIE, SE ÎNTÂLNESC:

Iulian Tănase: scriitor și realizator de programe la Radio Guerrilla

Are patruzeci și trei de ani (adunați cu migală, unul câte unul, în buchetul vieții), două mâini (stânga, dreapta), două picioare (stângul, dreptul), doi ochi (când albaștri, când roșii), doi copii (Adora, Sacha), doi părinți (mama, tata), o soră (Simona), o memorie (destul de proastă), o imaginație (destul de bogată), o mașină (Veta, 11 ani), o bicicletă (Velonica, 3 ani). Îi place să scrie (acasă) și să vorbească (la radio), dar cel mai mult îi place să se distreze cu copiii săi. În ultimii ani, simte că a început să devină om.

Carla Szabo: designer

Unul dintre cei mai relevanți designeri români contemporani, Carla Szabo creează accesorii subtile, însă complexe, cu precizie arhitecturală. De mai bine de 12 ani, Carla transformă trăirile interioare în bijuterii ce explorează experiențe intime ale ființei umane; experiențe ce ne unesc pe noi, oamenii, în ciuda oricăror diferențe aparente.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Wiliam Dick
va felicit!