Dorian Boguță e invitatul lui Chef Foa în bucătăria Staropramen. Vezi VIDEO!

De curând, am reintrat în bucătăria Staropramen alături de Chef Foa pentru o nouă ediție a proiectului ChefXperience. De această dată, am invitat patru artiști, din patru colțuri diferite ale țării, pentru a le afla poveștile și amintirile legate de bucătărie și preferințe culinare. Fiecare invitat a venit cu o rețetă de acasă pe care Chef Foa a reinterpretat-o în stilul lui caracteristic.

Ce-a ieșit la final? O mini-serie cu patru episoade video, în cadrul cărora tu poți schimba perspectiva: poți vedea povestea artistului sau pașii de rețetă. Adică, tu alegi în timpul video-urilor ce anume te interesează să vezi!

Primul episod ChefXperience:

Dorian Boguță povestește despre copilărie, școală și cum s-a apucat de regie

În primul episod al seriei, invitatul lui Chef Foa este Dorian Boguță, actor și regizor originar din Chișinău. Carismatic și dezinvolt Dorian povestește cu nostalgie despre copilărie, despre notele pe care le lua la școală, despre primul film în care a jucat și ce regizori l-au influențat să aleagă calea actoriei. În plus, ne mărturisește motivul pentru care s-a apucat de regie. Ești curios? Hai să vezi video-ul interactiv în care poți schimba perspectiva cu un simplu click.

Vezi video

Dorian și Chef Foa gătesc o variantă reinterpretată a bulzului moldovenesc

Pentru că Dorian e foarte legat de casă și de familie, el a ales să ne împărtășească un fel de mâncare pe care îl mânca alături de ai lui în Chișinău, în fiecare duminică. Era atât de bun încât la final, toți cei de la masă aplaudau de încântare. Chef Foa a acceptat provocarea de a reinterpreta această rețetă și se pare că a reușit să-l impresioneze din nou pe Dorian. 

Vezi video

Vor urma și alte episoade, așa că stai cu ochii pe proiectul ChefXperience și nu uita că în bucătărie poți schimba întotdeauna perspectiva.

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL