Descoperă flagshipurile Staropramen în noul concept de pub-uri - Czech In

Aducem spiritul berii pragheze și experiențele cu gust într-un nou concept Staropramen: Czech In. Este acel loc din orașul tău, creat special ca să te simți confortabil, să savurezi o bere bună și o mâncare delicioasă în compania unor persoane dragi. Un loc care se adresează celor care apreciază plăcerile simple, precum o piesă de teatru sau un concert de jazz, alături de o bere bună, dar și celor care preferă să facă lucruri care îi bucură cu adevărat și care își prețuiesc timpul liber cum știu mai bine. 

Despre conceptul Czech In

Conceptul Czech In se diferențiază prin faptul că oferă experiențe care merg dincolo de savoarea berii: de la detalii ce țin de ambient, la meniuri special create de Chef D’Artagnan, cu preparate care completează savoarea celor patru sortimente Staropramen și continuând cu experiențe pe care vizitatorii le vor descoperi pe parcurs. 

Pentru gurmanzi, și nu numai, Czech In este locul unde aceștia pot afla ce preparate pun în valoare gustul fiecărui tip de bere sau ce tip de Staropramen pune în valoare gustul fiecărui preparat. Meniul mai cuprinde și multe alte rețete delicioase, atât simple cât și sofisticate.

Pentru iubitorii de spectacole și evenimente culturale, conceptul Czech In va aduce mai aproape de aceștia experiențe cu gust care merg dincolo de savoarea berii, dar și diferite evenimente tematice din diverse arii culturale, ce vor avea loc de-a lungul timpului. 

Unde poți găsi aceste locații Staropramen în România?

Czech In Casa cu Bere – Bistrița

Adresa: Strada Bistricioarei nr 6, Bistrița, Jud. Bistrița

Czech In Resto Brewery – Iași

Adresa: Strada Palas nr. 7A, Iași, jud. Iași

 

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL