Când muzica bună te urmărește și la cumpărături

Atunci când te duci la cumpărături, nu prea te aștepți să ai parte de neprevăzut. Ba mai mult decât atât, de cele mai multe ori, te duci cu lista întocmită în decurs de o săptămână și te mai și grăbești să o bifezi, ca să ajungi cât mai repede acasă și să te bucuri de cele achiziționate. Cel mult, ți se mai întâmplă să descoperi un produs nou, sau să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult. Dar în nicun caz nu te pregătești pentru o experiență. Cu atât mai puțin pentru una muzicală, ca cea pregătită de Staropramen, pe care chiar tu ești invitat acum să o declanșezi și să o susții! 

Instalație, recital și recompensă

Nu ar fi frumos ca, atunci când ajungi la raftul de bere și-ți aduci aminte de evenimentele frumoase la care ai participat anul trecut, amintirile tale să aibă și un soundtrack pe măsură? La raftul Staropramen din 6 hipermarket-uri din România vei putea trăi, în premieră, și experiența aceasta!

Cu ajutorul unei instalații muzicale pe care o vei manevra tu, vei putea declanșa live un mix neconvențional între sunetul autentic produs de atingerea sticlelor de bere din raft și ritmuri de jazz.

 

Iar dacă te afli în Brașov, Constanța, București sau Ploiești, te așteptăm în zona de piano bar din hipermarket-uri. Da, ai citit bine, Staropramen a instalat un pian în magazine. Și nu unul pentru profesioniști, ci unul destinat ție, iubitorului de muzică. Așadar, pe lângă contextul nou în care e plasat, acest pian e special și din alte două motive: îți arată cum să cânți (deci, pleci de acolo cu niște abilități noi și poate chiar dorința de a învăța mai multe, pe viitor) și, pe măsură ce tu deslușești tainele instrumentului, acesta îți umple un pahar cu bere, bere de care te poți bucura imediat după recital. 

 

Și dacă iei bere pentru acasă, Staropramen îți răsplătește alegerea

La o bere Staropramen Blondă cumpărată, primești o bere Staropramen de specialitate*: Nefiltrată, Dark sau Granat.

Iar dacă berea noastră te-a cucerit și decizi să pleci acasă cu un six-pack de Staropramen, primești garantat un pahar de bere**.

Ți-am pregătit și un calendar, care să te ajute să nu ratezi experiența

Bucură-te în continuare de muzică bună și surprinde-ți gustul cu Staropramen - Blondă, Granat Nefiltrată și Dark!

*se aplică o singură dată la o achiziție, indiferent de numărul de beri cumpărate, excepție făcând six-pack-ul, care beneficiază de un premiu diferit**. 

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL