8 momente culinare din cărți frumoase & faimoase prind acum viață la Bistro Carusel și pe Oameni & Gusturi.
Stieg Larsson, jurnalistul suedez, a murit în 2004 în mod neașteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său trilogia Millennium, care a devenit între timp un adevărat fenomen pop culture.
Cartea care a inspirat rețeta de față este primul volum al trilogiei și cel care te va face să parcurgi pe nerăsuflate apoi toate cele 1935 de pagini ale Millennium.
Ea improviză un bandaj și-și acoperi rana cu o compresă temporară. Apoi își turnă cafea și îi întinse lui un sandviș.
Nu prea mi-e foame, spuse el.
Mă doare-n cot dacă ți-e foame sau nu. Mănâncă!, ordonă Salander în timp ce mușcă copios din propriul sandviș cu brânză. Fragment din carte
O poți comanda și tu de aici.
Mese de autor este un proiect 3 in 1, foto-literar-culinar, prin care vom recrea momente din opere celebre, le vom imortaliza și le vom pune la final laolaltă, în cadrul unei expoziții, la care de-abia așteptăm să te invităm. Până atunci, dacă ești prin București, le vei putea trăi pe pielea ta, în Bistro Carusel, Lipscani 55, Centrul Istoric, la ultimul etaj al librăriei Cărturești Carusel.
De vrei să-ți faci și tu vocea auzită, te invităm să te Conectezi cu Facebook