Hai în vizită cu Chef Foa la maeștrii gustului Street Food Festival și câștigă premii de savurat!

Ești foodie, gurmand sau pur și simplu pofticios? Staropramen și Chef Foa te invită acum într-o vizită ‘’de lucru’’ la Flavour Makers, maeștrii gustului Street Food Festival, în cadrul unui serial cu 10 episoade, prin intermediul cărora îi vei putea cunoaște pe cei mai creativi chefi și totodată owneri de food truck-uri de la cel mai mare festival de street food din România. 

Cum începe aventura

Chef Foa ne-a mărturisit că a fost dintotdeauna fascinat de culori, texturi, arome, tehnici și influențe culturale cât mai diferite, pe care le-a combinat de-a lungul timpului în adevărate experiențe ale gustului. 

Acesta este și motivul pentru care, odată cu Street Food Festival, a acceptat invitația noastră de a face o scurtă pauză de la gătit - cu greu, ce-i drept! - pentru a porni într-o aventură de descoperire a cât mai multor gusturi de la Street Food Festival. 

Astfel, Chef Foa va vizita o serie de truck-uri din festival, testând bucătăriile și preparatele lor minunate, și va sta la povești culinare cu profesioniștii din spatele acestora. 

Staropramen și Chef Foa te invită acum să fii părtaș la întreaga aventură!

Cum? La fiecare video urmărit, vei primi și o întrebare, pentru a-ți testa cunoștințele nou dobândite. 

Răspunzând corect la cât mai multe întrebări, ai șansa de a câștiga vouchere de degustare de bere & street food în orașul tău, la Street Food Festival, sau chiar la Praga, la un binecunoscut festival local de street food, în cadrul unui city break pentru 2 persoane. Mai multe despre experiență și premii poți afla din pagina dedicată campaniei.  

Prima oprire: truck-ul lui Alex Rada, Chef-ul Călător.

A plecat din Rm. Vâlcea în urmă cu 5 ani, lăsând în urmă gusturile copilăriei. A deprins primele mari secrete culinare în SUA, lucrând la un restaurant de sea food și învățând meserie de la o bucătăreasă din Peru. Și-a continuat apoi călătoriile și a făcut o adevărată pasiune pentru mâncarea asiatică. În prezent, inovează permanent și vine la Street Food Festival cu mâncare de inspirație mexicană. Iar pentru tine și Chef Foa a pregătit o quesadilla pe care te invită să o savurezi la festival, alături de o Staropramen Blondă rece. 

Mai multe despre Street Food Festival, aici.

Acest articol are 3 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Cxena Nicol
Nu sunt fan mexican-food, insa la gustat nu ma dau deoparte!
Mihaela Beatrice Vlad
Imi lasa gura apa... Cand revii in Ramnicu Valcea, Alex?
Maria Madar
Mi au curs bale:))))))