FILME
IMPOSIBIL DE UITAT

TIFF-ul ne reamintește an de an de primele noastre mari întâlniri cu cinematografia. Marcând o nouă ediție legendară, Staropramen a invitat o serie de actori români să ne povestească despre acele filme în care ne-am regăsit cu toții într-un fel sau altul și care au continuat să ne inspire peste ani.

Ghicește-le și câștigă premii pentru pasiunea ta!

TIFF Cluj s-a încheiat și odată cu el, și prima etapa a concursului nostru.
De la Cluj, TIFF-ul de mută la Sibiu. Așa că ne-am gândit să te premiem cu o nouă experiență de cinefil. Vezi detaliile mai jos!

ROLUL TĂU

Când vine vorba de filmele cult, tu și profesioniștii filmului chiar împărtășiți aceeași slăbiciune: v-ați îndrăgostit ireversibil de acestea încă de la prima vizionare! Și de-atunci, nimic nu a mai fost la fel, nu-i așa?

Tocmai de aceea te invităm acum la o vizionare ca nicio alta. Urmărește video-urile actorilor invitați în perioada 12 - 19 iunie, ghicește filmele din poveștile lor și poți câștiga un premiu pe care, la fel, nu-l vei putea uita!

Regulamentul campaniei

GHICEȘTE FILMELE & CÂȘTIGĂ

DORIAN BOGUȚĂ & FILMUL ALES

Actor și regizor originar din Chișinău, a jucat în filme îndrăgite de public și premiate de jurii naționale și internaționale, ca Moartea domnului Lăzărescu, Francesca, Hârtia va fi albastră, Love Building, Două Lozuri sau Vara s-a sfârșit. Spune despre filmul ales că este o producție plină de suspans, după un roman clasic, cu actori foarte mari, care nu prea l-a lăsat să doarmă nici înainte, nici după prima vizionare.

Despre ce film povestește Dorian Boguță?

DIANA CAVALLIOTI & FILMUL ALES

Ea este Ana, din Ana, mon amour și Crina, din Amintiri din epoca de aur. Face film, TV și teatru și reprezintă cu mândrie și bucurie generația din care face parte. Alegerea ei este un film în care binele întâlnește răul. Iar răul este ridicat la rang de artă, fiind reprezentat de probabil cel mai tare antagonist din câți au existat vreodată în film.

Despre ce film povestește Diana Cavallioti?

CORNELIU ULICI & FILMUL ALES

Pe Corneliu îl știi sigur din Ceva bun de la viață, Kyra Kyralina, Closer to the Moon, Valea Mută, 6,9 pe Scara Richter sau, mai nou, din Povestea Iubirii, cel mai recent film al lui Radu Mihăileanu. A ales filmul de față, pe care sperăm că l-ai văzut deja cel puțin o dată, pentru valorile pe care le promovează, pentru exemplul dat de personajul principal și pentru emoția pe care o transmite.

Despre ce film povestește Corneliu Ulici?

ANDREEA VASILE & FILMUL ALES

Andreea și-a început cariera în televiziune și în prezent joacă și teatru (ex. Iubire isterică, Teatrul Metropolis, POLITIK.ON, point), și film. Pe micile și marile ecrane, o poți vedea, dacă nu ai făcut-o deja, în Fata din Transilvania, Sunt o babă comunistă, Q.E.D., De ce eu?, Fixeur și în curând, și în sezonul 2 din producția HBO Umbre. Filmul ales i-a întărit, la vremea respectivă, convingerea că trebuie să devină actriță.

Despre ce film povestește Andreea Vasile?

CE POȚI CÂȘTIGA

Marele premiu

O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ LA TIFF SIBIU PENTRU DOUĂ PERSOANE, ÎN PERIOADA 23 - 25 IUNIE 2017:
transport, cazare, proiecții, concerte, acces la evenimentele VIP

PREMIILE PRIMEI ETAPE A CONCURSULUI

O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ LA TIFF CLUJ, ÎN PERIOADA 10-12 IUNIE 2017: transport, cazare, mese, proiecții, acces la evenimentele VIP

3 KIT-URI CINESHOW:
proiector, ecran de proiecție,
canapea outdoor și bere

5 FRIGIDERE TEMATICE
10 SUPORTURI DE STICLE

Surprinde-ți gustul pentru film cu Staropramen la TIFF 2017.