Trăiește experiențe cu gust alături de Staropramen

Staropramen este berea care îți aduce mai aproape experiențe cu gust, pentru ca tu să te bucuri din plin de savoarea fiecărui moment.
Trăiește alături de Staropramen experiența micilor emoții date de un film bun, de o piesă de teatru locală sau de un concert jazz. Chiar și de gustul unui preparat delicios.
Îți aducem mai aproape toate aceste momente pentru ca tu să te bucuri din plin de experiențe cu gust. Savurează o bere Staropramen și adaugă extra gust vieții!

Adaugă gust muzicii

Gustul berii Staropramen completează perfect momentele în care sunetul unei piese de jazz îți face pielea de găină pentru că este în acord cu starea ta de spirit.
Staropramen îți aduce mai aproape momentele în care vrei să te bucuri de o muzică bună alături de o bere cu gust. Adaugă gust muzicii la Jazz in the Park 2018 în perioada 21.05 – 01.06, în Cluj Napoca.

Adaugă gust filmului!

Savurează gustul unei beri Staropramen și relaxează-te cu un film bun. Pentru că Staropramen e despre momentele când o scenă dintr-un film îți fură un zâmbet atunci când te identifici cu personajul. Și pentru că atunci când vezi un film bun, te simți lipsit de giji și trăiești acea experiență din plin.
Staropramen îți aduce mai aproape experiența unui film bun pentru ca tu să te bucuri mai des de gustul momentelor cinematografice. Trăiește din plin experiențe cu gust alături de Staropramen la TIFF 2018 în perioada 25.05 - 03.06, în Cluj Napoca.

Adaugă gust mâncării!

Gustul desăvârșit al berii Staropramen completează perfect gustul preparatelor culinare. Alege să savurezi berea cu gust deosebit de fiecare dată când vrei să te bucuri de o experiență culinară completă.
Pentru că Staropramen e despre momentele în care ți se face poftă de un preparat cu gust bun și, fie că ești gurmand sau nu, le aduce mai aproape de tine.
Trăiește toate aceste experiențe alături de Staropramen la Street FOOD Festival 2018 și adaugă gust momentelor tale.