Ultimul episod ChefXperience: Dan Byron gătește cu Chef Foa

Încheiem ChefXperience, seria de filme interactive cu artiști, cu un ultim episod în care vei avea ocazia să asculți povestea lui Dan Byron și să gătești alături de el, pas cu pas, o mâncare de praz cu măsline potrivită pentru a fi savurată împreună cu o Staropramen Granat. Treci peste alte introduceri și vezi direct episodul 4 din ChefXperience!

Povestea lui Dan Byron, pe acorduri de vioară

Am avut ocazia să-l cunoaștem pe Dan Byron într-o nouă ipostază, cea nostalgică. El ne-a povestit despre începuturile lui în muzică și primele cântări pe care le-a ținut pe culoarele metroului din București. În premieră, ne-a dezvăluit și unul dintre planurile pe 2017 ale formației Byron. Curios ce anume?

Vezi video

Rețeta lui Dan Byron, reinterpretată de Chef Foa

Dacă schimbi perspectiva în video-ul interactiv (apăsând tasta SPACE sau dând click pe ecranul telefonului), vei descoperi rețeta din copilăria lui Dan Byron, pregătită pas cu pas de cei doi, în bucătăria Staropramen. Vei găsi toate instrucțiunile de care ai nevoie pentru a pregăti și tu, în bucătătia ta, un fel de mâncare delicios pe care-l poți savura alături de o Staropramen Granat.

Vezi video

Nu uita că poți câștiga unul dintre cele 10 cuțite ale bucătarului!

Și pentru că suntem deja la finalul aventurii numită ChefXperience, e timpul să-ți readucem aminte că poți oricând să vezi și celelalte 3 episoade lansate anterior (episodul 1: Dorian Boguță; episodul 2: Mihai Dobrovolschi; episodul 3: Aylin Cadîr) și, mai mult de atât, poți să te înscrii, la finalul fiecărui video interactiv, în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 cuțite ale bucătarului - necesare în bucătăria oricărui pasionat de gătit. 

Succes!

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL