MIHAI & SEE THE WORLD, RALUCA & MĂȘTILE FRICII

Mihai & See the World (TASCHEN)

Mihai: Îmi place, pentru că e plină de ilustrații din locuri în care nu am fost.

Raluca & Măștile Fricii, de Camelia Cavadia

Raluca: Este o carte ce te încarcă de emoții de toate felurile și te trimite din nou în copilărie. Mai mult, te face să te gândești la viața părinților noștri înainte de noi: la cât au iubit, cât au greșit și de ce... Rândurile mele preferate:  Niciodată nu mi-a fost frică de boală. Mi-a fost frică doar de felul în care te poate lăsa. Aș spune chiar că boala are ceva nobil în ea. Ceva ce cu o singură atingere are puterea să schimbe tot. Să te reașeze. În tine și în univers.

”Oameni și cărți” reprezintă o serie de portrete altfel. Acum câțiva ani, am participat la un concurs foto și una dintre secțiuni era cea de autoportret. Pentru a mă diferenția, m-am gândit să aleg o abordare diferită și am mizat pe ceva ce mă definește și altfel decât fizic. Rezultatul a fost o imagine cu mine stând pe un scaun, cu fața acoperită de o carte.

Au trecut niște luni și pasiunea pentru fotografie și cea pentru cărți m-au condus la o serie de imagini asemănătoare. Am început să îmi fotografiez prietenii și cunoscuții și proiectul a crescut cumva de la sine. În prezent, am peste 150 de persoane fotografiate și mă bucur că acest proiect merge înainte acum și pe oamenisigusturi.ro. Ioana Bîrdu, fotograf

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL