MIHAELA & TO KILL A MOCKING BIRD, ALEXA & INTO THE WILD

Mihaela & To kill a mocking bird, de Harper Lee

Mihaela: Este una dintre putinele cărți pe care le poți citi și reciti la orice vârstă și tot mai aduni învățăminte din ele. E o lectură foarte frumoasă despre copilărie, moralitate, discriminare, curaj. Trăiesc niște sentimente tare plăcute de fiecare dată când îmi amintesc de ea!

Alexa & Into the wild, de Jon Krakauer

Alexa: Îmi place ideea de călătorie spirituală, de căutare a sinelui printr-o viață nomadă - să fii una cu drumul. De aceea m-a inspirat cartea asta, pentru puritatea și sinceritatea gândurilor și pentru că este o poveste adevărată.

”Oameni și cărți” reprezintă o serie de portrete altfel. Acum câțiva ani, am participat la un concurs foto și una dintre secțiuni era cea de autoportret. Pentru a mă diferenția, m-am gândit să aleg o abordare diferită și am mizat pe ceva ce mă definește și altfel decât fizic. Rezultatul a fost o imagine cu mine stând pe un scaun, cu fața acoperită de o carte.

Au trecut niște luni și pasiunea pentru fotografie și cea pentru cărți m-au condus la o serie de imagini asemănătoare. Am început să îmi fotografiez prietenii și cunoscuții și proiectul a crescut cumva de la sine. În prezent, am peste 150 de persoane fotografiate și mă bucur că acest proiect merge înainte acum și pe oamenisigusturi.ro. Ioana Bîrdu, fotograf

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL