Fede, om de litere al Sibiului

”Artiști ai... orașelor din România” este o inițiativă de street photography lansată de Oameni și Gusturi. Această inițiativă are obiectivul îndreptat spre creatorii amatori sau debutanți din jurul nostru, prin dreptul cărora trecem adesea mult prea în fugă. Este modul nostru de a le recunoaște meritele și a le face auzite poveștile.

Azi te invităm să faci cunoștință cu Fede

Bogdan "Fede" Federeac a ajuns la Sibiu în vara lui 2014, în cadrul cercurilor de literatură și muzică ARTmaniere Poetice. S-a îndrăgostit de oraș. A demisionat din firma de IT în care lucra ca manager de proiect. S-a mutat la Sibiu și a devenit librar. După cum spune chiar el, a ajuns "de la a scrie și a citi, la a vinde cărți oamenilor."

Sibiul "l-a integrat ușor". Acum lucrează la volumul de poeme pe care speră să îl lanseze anul viitor și colaborează cu câteva reviste. Când nu scrie și nu citește, Bogdan descoperă frumusețile României. Are și un jurnal de călătorii pe www.fede.ro.

În viitor, vrea să pună bazele unei reviste de cultură "underground", să descopere tineri și arta lor și să-i ajute să se promoveze. 

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL