Ep.1: Ciprian Muntele față-n față cu Oana Titică

Bere, Muzici & Povești este o producție video, realizată împreună cu prietenii de la Cărturești Carusel. Dacă nu știți la ce ne referim, înseamnă că nu ați trecut pe acolo încă și trebuie să o faceți! Promitem că veți găsi, în clădirea istorică de pe strada Lipscani, numărul 55, o librărie ca nicio altă librărie, spațiu de lectură, socializare și explorare artistică. Chiar acolo (și aici), vom pune față în față, o dată pe lună, formatori de opinie, artiști și oameni de cultură, pentru a afla cât mai multe despre alegeri, noi și vechi, posibile și imposibile, despre ce este (sau poate fi mai) bine, despre ce ne reprezintă, ne alarmează, ne crește și ne motivează.

ÎN PRIMUL DIN SERIE, SE ÎNTÂLNESC:

CIPRIAN MUNTELE: om de radio, viitor food blogger

Bucureștean converit, moldovean de origine, dependent de usturoi, țuică și mici. Caș, tarhon și hribi. Biciclist, alergător și proaspăt înotător. Viitor triatlonist. Cu intenții declarate de IronMan.

Priorități în viață: radio, Obor, munte, pisică, Facebook.

OANA TITICĂ: food blogger, owner@Chicineta

Crede că mâncarea este unul dintre cele mai bune lucruri care ni se întâmplă în viaţă și care ne definesc identitatea – ca indivizi și ca societate.

Altfel, are un Golden Retriever semi-stupid (Lolo), ascultă Beyoncé în fiecare zi și Editors cam o dată la două zile.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Butnaru Mihaela
Cui nu îi plac micii? Mai ales că ii poti asocia cu berea ca tot e vara.