Dobro a gătit împreună cu Chef Foa în bucătăria Staropramen. VEZI VIDEO!

Proiectul ChefXperience continuă cu un nou episod. De această dată, invitat în bucătărie alături de Chef Foa este Mihai Dobrovolschi. Da, chiar Dobro de la Radio Guerrilla.

La fel ca Dorian Boguță pe care l-ai văzut în primul episod, Dobro ne-a adus o rețetă din Brașov pe care o gătea familia lui: mâncare de castraveți murați. Chef Foa a reinterpretat-o adăugându-i elemente surpriză, în stilul lui propriu. Ești curios cum a decurs întâlnirea celor doi? Vezi video-ul acum!

Episodul 2 ChefXperience:

Mihai Dobrovolschi povestește despre cum e viața pentru un om de radio

Dacă te vei uita la episodul 2, vei vedea o discuție interesantă dintre un bucătar pasionat de meseria lui și un om de radio volubil și amuzant. Îl vei descoperi pe Dobro într-o nouă ipostază al omului melancolic care povestește cu drag și dor despre anii petrecuți în Brașov, orașul lui natal, și despre începuturile la radio. Mai mult, vei afla și motivul pentru care s-a apucat de radio. Merită, să știi!

Vezi video

Curios să afli rețeta lui Dobro, reinterpretată de Chef Foa?

Cum îți povesteam mai sus, Dobro ne-a adus o rețetă de acasă pe care Chef Foa a gătit-o în stilul lui propriu: mâncare de castraveți murați. A ieșit foarte bună, crede-ne pe cuvânt! Și rețeta merge perfect alături de o bere Staropramen Blondă. Ca să afli pas cu pas cum se prepară acest fel de mâncare, trebuie să vezi video-ul și să schimbi perspectiva cu un singur click. 

Vezi video

Vor urma și alte episoade cu alți invitați, așa că stai cu ochii pe proiectul ChefXperience și nu uita că în bucătărie poți schimba întotdeauna perspectiva.

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL