BYRON, LIVE LA UNTEATRU

Trupa byron a susținut primul ei concert pe 1 decembrie 2006, în celebra Lăptărie a lui Enache. De atunci și până acum, acești băieți - pe cât de profesioniști, pe atât de modești - au scos 9 albume, au cântat pe multe scene mari și scene mici, uneori complet neamplificat, au filmat un concert în Salina Turda, la 100 m adâncime, au compus coloana sonoră pentru serialul HBO Rămâi cu mine, au susținut și filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi, iar cel mai nou album al lor, Eternal Return, a fost înregistrat la Dublin.

Am fost să-i vedem acum ceva timp la concertul acustic pe care l-au susținut la Unteatru și, în caz că i-ai ratat, ți i-am adus acum și aici pe: 

Dan Byron – voce, chitară, flaut

Sergiu 6fingers – clape, chitară, backing vocals, 

László Demeter – bass

Dan Georgescu – chitară & tobe 

Alex Mușat – invitat aici la tobe

Bucură-te de un live bun!

Acesta este un material Staro Live Sounds sau ‘’cum ne-am decis să înregistrăm concerte faine de jazz, blues, soul, funk, swing etcetera, la care nu ai reușit să ajungi, sau de care poate nici nu ai auzit (încă), și să le clădim un loc numai al lor aici’’. Un soi de colecție de muzică live – bună, care crește de la lună la lună!

Photo credits: byronmusic.ro

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL