Andreea & C.S.Lewis, Romina & Juramant de fericire

Andreea & Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar, C.S.Lewis

Andreea: Am ajuns să citesc cartea asta din pură întâmplare, dar, cum mi s-a mai întâmplat cu multe alte cărți înaintea ei, s-a nimerit exact când aveam mare nevoie de ea. Mi s-a întipărit în minte ca fiind una dintre cărțile mele preferate probabil fix din cauza asta, pentru că m-a ajutat într-un moment în care nu prea găseam sprijin în alte părți, sau poate nu știam să îl caut sau să-l cer. E filosofică fără să fie pretențioasă, ba chiar comică, își are loc de top în caietul meu cu citate și e cartea aia pe care aș oferi-o oricui cadou.

Romina & Juramant de fericire, de Ana Barton

Romina: Copilăros, savuros, intrigant și totodată captivant, jurământul e o rătăcire prin copilăria autoarei Ana Barton. Cu alegeri bune sau mai puțin bune, cu oameni de viață sau trecători, e cu siguranță o carte care te construiește și ca orice rătăcitor prin lume, te ajută să regăsești drumul spre tine.

”Oameni și cărți” reprezintă o serie de portrete altfel. Acum câțiva ani, am participat la un concurs foto și una dintre secțiuni era cea de autoportret. Pentru a mă diferenția, m-am gândit să aleg o abordare diferită și am mizat pe ceva ce mă definește și altfel decât fizic. Rezultatul a fost o imagine cu mine stând pe un scaun, cu fața acoperită de o carte.

Au trecut niște luni și pasiunea pentru fotografie și cea pentru cărți m-au condus la o serie de imagini asemănătoare. Am început să îmi fotografiez prietenii și cunoscuții și proiectul a crescut cumva de la sine. În prezent, am peste 150 de persoane fotografiate și mă bucur că acest proiect merge înainte acum și pe oamenisigusturi.ro. Ioana Bîrdu, fotograf

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL