Anca Cipariu, sectia germana a Teatrului Național din Sibiu

”Artiști ai... orașelor din România” este o inițiativă de street photography lansată de Oameni și Gusturi. Această inițiativă are obiectivul îndreptat spre creatorii amatori sau debutanți din jurul nostru, prin dreptul cărora trecem adesea mult prea în fugă. Este modul nostru de a le recunoaște meritele și a le face auzite poveștile.

Anca Cipariu este actriță a sectiei germane a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu.

Și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la varsta de 10 ani când visa să trăiască viețile personajelor din serialele preferate, mai ales Dosarele X pentru care dezvoltase o obsesie.

În liceu a coordonat propria trupă de actori și a avut rolul principal în spectacolul "Noaptea Arabă" în regia lui Radu-Aexandru Nica. A ajuns la Teatrul din Sibiu in 2011 după ce a abolvit cursurile Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca. Pasiunea ei pentru actorie ascunde însă o fascinație mai adâncă pentru lume și oameni. Prin rolurile pe care le joacă, Anca poate intra în pielea altor persoane. Pentru cateva ore poate trăi alte vieți, poate experimenta ceea ce, chiar dacă nu admitem, ne dorim cu toții. "Să fim altcineva."

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL