Ana Clara & Martin, artiști ai orașelor din lumea întreagă

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu ne-a dat șansa de a aduce mai aproape de tine și artiști urbani străini, care aparțin nu unuia, ci tuturor orașelor în care își găsesc inspirația și în care arta lor prinde viață.

Fă cunoștință cu un cuplu de artiști călători

Ana Clara Manera și Martin Umeres sunt un cuplu pe scenă și în afara ei. S-au cunoscut în 2007, la o școală de circ din Mar del Plata, Argentina, iar din 2010 călătoresc împreună ca duoul ManoAMano sau alături de Circul Barlovento.

Cei doi spun că le-a fost mereu mai ușor să comunice cu oamenii din postura de actori-acrobați decât ca simpli turiști. Și-au dorit mereu să vadă întreaga lume și să cunoască oameni diferiți, iar prin teatrul de comedie reușesc să depășească barierele culturale. Și chiar și în țările unde foarte puțini vorbesc spaniola sau engleza, umorul e mai mult decât suficient pentru a conecta artiștii cu publicul.

”Artiști ai... orașelor din România” este o inițiativă de street photography lansată de Oameni și Gusturi. Această inițiativă are obiectivul îndreptat spre creatorii amatori sau debutanți din jurul nostru, prin dreptul cărora trecem adesea mult prea în fugă. Este modul nostru de a le recunoaște meritele și a le face auzite poveștile.

Acest articol nu are comentarii. POȚI FI PRIMUL